Categorii
Fără categorie

Succes, copii! Și, era să uit, „La Mulți Ani! Tuturor”!

Cei mai mulți dintre noi încă ne începem ziua cu un cârnat, cu un caltaboș, cu o salată boeuf sau cu câte o țuică! Și o încheiem cu o friptură de porc și cu un șpriț! Și ne gândim la cât de bun, dar mai ales de entuziasmant a fost „defunctul” 2016. Din punct de vedere handbalistic.

cropped-sportsuport-logo-1462216791.png

Ele, handbalistele, adică, și ei, handbaliștii, adică, își încep zilele altfel în această perioadă: cu antrenamente! Mulți se întreabă: „Cum, deja?! Suntem abia în 6 ianuarie!” Da, pentru ele, pentru ei, normalul înseamnă muncă, antrenamente. Aseară, în Sala Rapid, CSM București, campioana Europei, a disputat primul meci din Noul An! Iar fetele lui Aurelian Roșca au început cu dreptul 2016, 32-25 (17-13) cu Unirea Slobozia, în campionat. În numai câteva zile, însă, urmează primul duel din Liga Campionilor, cu Larvik.

cropped-sportsuport-logo-1462216791.png

De-a dreptul abrupt debutează anul 2017 pentru naționala sub 21 de ani a României. Băieți! Copiii lui Ovidiu Mihăilă joacă azi, la Pitești, contra Danemarcei, primul meci din grupa de calificare la Campionatul Mondial. Mâine, România va da piept cu Suedia, iar peste două zile cu Bulgaria. Misiunea tinerilor jucători români e mai mult decât dificilă. Din grupă merge mai departe doar prima clasată!

Succes, copii!

Programul meciurilor:
Vineri, 6 ian/ora 16:00 – Danemarca vs România (în direct pe TVR HD)
Sâmbătă, 7 ian/ora 16:00 – România vs Suedia (în direct pe TVR 1 și TVR HD)
Duminică, 8 ian/ora 16:00 – România vs Bulgaria (în direct pe TVR 1 și TVR HD)

Meciurile se joacă la Sala Sporturilor „Trivale” din Pitești!

foto: www.frh.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.