Categorii
Fără categorie

Sală plină și la Constanța! Tot ca pe vremuri!

Vorbeam despre săli pline, care amintesc de atmosfera de altădată. Povesteam zilele trecute despre derby-ul Dunărea Brăila – CSM București, în care gruparea de pe malurile Dunării le-a pus pe coji de nucă, la colț, pe campioanele Europei! Cu Sala Polivalentă din Brăila arhiplină!
Ce ar fi sportul fără cei din jurul său, fără suporteri, fără tribunele fremătând? Nu ar fi nimic.
Asta e până la urmă frumusețea sportului, legătura dintre artiști și publicul său.

Aseară, la Constanța, oamenii și-au remintit de sport, de handbal și au creat o atmosferă formidabilă la derby-ul băieților dintre HC Dobrogea Sud și Dinamo București, confruntare câștigată de „marinari” cu 32-29 (15-14).
Dar parcă nici nu mai contează scorul! Parcă nici nu mai contează amănuntul că HC Dobrogea Sud e noul lider din Liga Națională! Oare?

dobrogea-2   dobrogea1

<<VICTORIEE! Un meci important câştigat cu ajutorul vostru. Vă MULȚUMIM şi vă suntem recunoscători pentru atmosfera extraordinară din Sala Sporturilor. Încurajările şi susținerea voastră au fost „cheia” acestei victorii. Avem cel mai frumos public iubitor de handbal şi vă mulțumim! A fost ca pe „vremuri”. Sala neîncăpătoare, cu public bucuros. Vă iubim şi suntem mândri de voi!>>

Aceasta e postarea celor de la HC Dobrogea Sud pe una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare, facebook! Păi, cum să nu joci handbal într-o asemenea atmosferă?! Cum să nu ai determinare?! Încrâncenarea aia pe care doar o sală plină o poate transmite unui sportiv!

foto: facebook HC Dobrogea Sud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.