Categorii
Fără categorie

Haideți la sală, tati! Azi e CSM – Larvik, iar fetele au nevoie de noi!

Ce repede trece timpul! Parcă ieri le aplaudam pe fete după succesul în fața lui Midtjylland de la Polivalenta bucureșteană, cel care a parafat calificarea echipei noastre în Main Round-ul Women’s EHF Champions League.

Între timp a mai trecut un an, ne-am bucurat de Sărbători, ne-am făcut planuri pentru 2017, a nins, Doamne cât a nins, am primit „libere” de la stăpânire, a fost frumos.

sportsuport-logo-1462216791

Campioanele Europei nu au avut însă norocul nostru, a celor mulți. După câteva zile de pauză fetele noastre s-au apucat de treabă. Au demarat pregătirile, au jucat deja câteva meciuri în campionat, și-au făcut și ele calcule pentru 2017, altele decât ale noastre, iar acum se pregătesc să-și continue drumul început în toamnă, pe 16 octombrie mai precis, în acel meci cu Rostov-Don.

CSM București joacă azi, la Sala Polivalentă din București împotriva unei echipe mari, Larvik HK, partidă contând pentru Grupa a 2-a a Main Round-ului Ligii Campionilor la handbal. Fetele lui Aurelian Roșca trebuie să învingă azi campioana Norvegiei. Nu au altă variantă.

Pentru asta, însă, campioanele Europei au nevoie de noi, acolo, sus, în tribune. Au nevoie de o atmosferă așa cum a fost și la precedentele partide din Ligă. Așa că, haideți la sală, tati! Azi e CSM – Larvik, iar fetele au nevoie de noi!
PS: Fetele acceptă încurajări și din fața televizorului! Știu că atunci când joacă, toată România e alături de ele!

sportsuport-logo-1462216791

foto: facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.