Categorii
Fără categorie

„Greu, dar meritat!”

Am pus intenționat ghilemele în titlul acestei postări! Această expresie, „Greu, dar meritat!”, era des folosită pe vremuri. Mă refer aici la anii până-n Revoluție. În singurul cotidian de sport din România, „Sportul” se numea, poate ați uitat (!), aproape după fiecare week-end plin de meciuri și de competiții regăseai acest titlu.

cropped-sportsuport-logo-1462216791.png

„Greu, dar meritat!”, așa suna! După succesul de la Rostov, în care mulți au crezut, dar mai ales voi, fetelor, asta cu „Greu, dar meritat!” se potrivește de minune.
A fost infernal, acolo, în Rusia, mai ales în prima parte a meciului, dar, în cele din urmă, ați câștigat, meritat! Deci, se leagă, nu v-am zis!

Meciul de la Rostov pe Don ar trebui să fie o lecție pentru mulți, inclusiv pentru voi, fetelor. Cu un antrenor nou, cu perspectiva ratării calificării în grupele Main Round-ului, sunt convins, nu a fost ușor. V-am spus înainte de partidă că doar de voi depinde și așa a fost. N-am comentat până acum pe seama acestui succes pentru că am dorit să citesc părerile altora, specialiști sau amatori, spuse, cele mai multe, la cald.  

cropped-sportsuport-logo-1462216791.png

Și, ca de fiecare dată, cei mai mulți vă laudă, așa e când câștigi, dar constat cu satisfacție că sunt și oameni care dincolo de pasiune chiar se pricep la acest sport. A te pricepe nu înseamnă să dai cu parul, ci să știi să-ți argumentezi civilizat afirmațiile.

Sunteți mari, fetelor, am mai spus asta! Sunteți campioanele Europei, să nu uitați acest amănunt! Duminică, la meciul de pe teren propriu cu Midtjylland ar trebui să fie sărbătoare. Și va fi! Pentru că nu în fiecare zi ai parte de astfel de bucurii!
Hai, CSM București!

Foto: facebook Adi Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.