Categorii
Fără categorie

Am învins campioana olimpică, tati! Deci, se poate!

Ce îmi plac oamenii care sunt alături de echipa națională a României, oricare ar fi ea, doar la victorii. „Am învins”, „Suntem mari”, „Suntem extratereștrii”, citesc pe rețelele de socializare și pe diversele site-uri după succesele răsunătoare ale naționalei României, oricare ar fi ea.

Scriam ieri, după eșecul în fața Norvegiei, în primul meci de la turneul final al Campionatului feminin de Handbal din Suedia, că fetele noastre puteau mai mult decât acel 21-23. Și mai scriam că nu voi înjura niciodată echipa feminină de handbal a echipei României, că o voi susține necondiționat. Și ca mine, sunt convins, au gândit mulți. Aceștia sunt adevărații suporteri, cei care sunt alături de fete și la bine, dar mai ales la greu.

Naționala României a învins în această seară Rusia, acolo, în „Helsingborg Arena” din Helsingborg. Pardon, naționala n-a învins, ci a dat de pământ cu Rusia, nimeni alta decât campioana olimpică de astă-vară, de la Rio!!! A fost 22-17 pentru fetele lui Ambrosio Martín! 22-17!!! Aceleași fete care pierdeau la două goluri diferență în fața Norvegiei au bătut Rusia. Și ce meci au făcut fetele noastre! Ce meci!

Urmează partida împotriva Croației, ultima din Grupa D. Va fi la fel de greu ca și în celelalte partide, asta e sigur. Și la fel de sigur e faptul că mulți români vor susține în continuare necondiționat naționala României, oricare ar fi ea. Acum însă ne concentrăm pe naționala lui Ambrosio Martín.

foto: swe2016.ehf-euro.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.